Home / Ringtones / Tonuri de apel MP3 Hituri romanesti și ringtones gratuite MP3 pe 3 Februarie 2014

Tonuri de apel MP3 Hituri romanesti și ringtones gratuite MP3 pe 3 Februarie 2014

Cea mai noua colectie de ringtonuri si tonuri de apel noi din Februarie 2014pentru telefonul tau, doar la Actualtech.ro, gata pentru download, atentie, dacă intrați cu telefonul Android pe această pagină și dați download direct, tonul de apel Mp3 gratis va merge direct pe telefon, nu mai e nevoie sa conectați cablul USB, doar setați melodia ca ringtone după download. Este extrem de simplu.

Cei cu telefoane iPhone, trebuie întâi să convertiți acest ton de apel MP3 gratis downloadat de la noi de pe website. Cum se convertește? Am explicat aici mai pe larg, în principiu trebuie mai întâi să convertiți fișierele ringtonuri MP3 în formatul M4r, special pentru iPhone, apoi deschideți Itunes si trageti fisierele dorite m4r peste Ringtones.

Este simplu, sunt o mulțime de pagini care fac convertire gratis din tonul de apel MP3 în M4R.

Astăzi, câteva melodii romanesti noi dar și mai vechi, foarte ascultate, toate in format MP3, gata de a fi folosite ca tonuri de apel și în 2014.

 

Tony Ray Feat. Alessander – Nu mai sunt eu 

 

 

Voltaj – Meci de box 

 

 

Rolla Sparks feat. F. Charm – TNT 

 

 

Red Blonde – Pretty baby 

 

 

Mojo – Daca strig 

 

 

Miss Top – After Party 

 

 

GLANCE-feat-Mandinga-Cinema 

 

 

Doddy feat Puya – Klandestin 

 

 

Cristina Spatar feat. Speak – Zambesc 

 

 

CRBL – Teme-Te 

CRBL - Teme-Te

Download CRBL - Teme-Te 550.75 KB 264 downloads

 

 

ADDA Iti Arat Ca Pot 

ADDA Iti Arat Ca Pot

Download ADDA Iti Arat Ca Pot
473.96 KB 388 downloads

 

 

Dacă aveți alte preferințe sau pur și simplu vreți și alte melodii romanesti MP3, comentați mai jos. Avem Ton de apel 2014– Tonuri pentru telefonul tau mobil. Sonerii si ringtonuri 2014, Tonuri de apel pentru telefonul mobil, sonerii funny, sonerii romanesti, straine, house, nu manele!!!!, sonerii pentru mesaj sau tonuri apel, sonerii telefon și tonuri haioase de apel ori ringtonuri melodii romanesti 2014

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>